top of page
Dewarmte Logo and Isologo Grey
Meu
Neederlands huis

Duurzame warmtepomp met terugwinsysteem

Onze warmtepomp met terugwinsysteem hergebruikt warmte uit jouw afvoerwater. De HeatCycle bestaat uit vier units die we zelf bij jou thuis installeren. Met deze warmtepomp wordt terugwinning van warmte mogelijk, waardoor je minder warmte verliest en dus minder hoeft op te wekken. Daarmee bespaar je veel energiekosten.

Bekijk onze waterpompen

DeWarmte team.jpg

Slimme warmtepomp met efficiënt terugwinsysteem

Als je circulaire warmte gebruikt, heb je veel minder gas nodig voor warm water of verwarming van je woning. Bij DeWarmte in Delft kun je een hybride warmtepomp kopen die we bij je thuis komen installeren. Na de installatie van de warmtepomp begin je gelijk met de terugwinning van warmte. Er wordt enkel warmte uit het riool gehaald, dus het afvalwater wordt na de extractie van de temperatuur gewoon afgevoerd. Bij de circulaire douche wordt je water dus niet opnieuw gebruikt. Wij overleggen graag met je hoe we de warmtepomp en het terugwinsysteem het beste kunnen installeren in jouw woning. Als je het water terugwinsysteem bij ons aanschaft, ontvang je twee jaar lang full service garantie. Dit houdt in dat je die periode geen kosten betaalt voor reparaties en onderhoud. Bovendien ontvang je een subsidie voor de terugwinning van warmte met een warmtepomp.

familie fietstocht

Heb je een vraag?

Koop je waterpomp bij ons

Wil je een warmtepomp kopen en laten installeren? Via DeWarmte koop je eenvoudig een warmtepomp voor de terugwinning van warmte met twee jaar garantie. Wij installeren het systeem zelf. Start jouw aanvraag door ons contactformulier in te vullen en profiteer binnenkort van de vele voordelen van een warmtepomp met terugwinsysteem.

Fermer la navigation du site
bottom of page