Warmtepomp kopen van DeWarmte

De best beoordeelde warmtepomp in Nederland!

Bij DeWarmte vind je de perfecte warmtepomp voor jouw duurzame verwarmingsbehoeften. Bespaar op energiekosten en verminder je ecologische voetafdruk.

Bekijk onze warmtepompen!
star
120+ beoordelingen

Een warmtepomp kopen bij DeWarmte betekent kiezen voor geavanceerde technologie en hoog rendement. Onze warmtepompen omvatten stille, efficiënte modellen zoals onze monoblock 8kW hybride warmtepomp, de Pomp AO. Deze warmtepomp is met een geluidsniveau van slechts 45 dB ideaal is voor elke woning! Ook met onze toekomstige all-electric optie bieden we voor iedere situatie een passende oplossing. Onze warmtepompen helpen je aanzienlijk te besparen op energiekosten en verminderen je ecologische voetafdruk. Start eenvoudig met onze snelle installatie en uitgebreide ondersteuning. Investeer in een groenere toekomst en ervaar de voordelen van duurzame warmte met DeWarmte.

De kracht van de Pomp AO

Wat maakt onze warmtepomp uniek?

price icon
Hoog vermogen voor een lage prijs

Onze warmtepomp blinkt uit in efficiëntie. Een hoog vermogen voor een lage prijs. Voor maximale warmte én besparing.

plug icon
Uniek plug & play systeem

Geschikt voor vrijwel elk huis en flexibel te plaatsen zonder grote binnenunit.

lighting icon teal
Ook beschikbaar als all-electric

Ook beschikbaar als all-electric voor een gasloze toekomst.

€3400,- incl installatie

Diagonaal perspectief van de Pomp-AO hybride warmtepomp, gepresenteerd als impressie door DeWarmte.

Ervaar naast de warmte, ook de stilte in onze warmtepomp

Onze hybride warmtepomp is een van de stilste warmtepompen in zijn klasse dankzij geavanceerde technologie en slim ontwerp. Op 1,5 meter afstand produceert hij slechts 45 dB geluid, vergelijkbaar met zachte regen of een oude koelkast. In stille modus wordt dit gereduceerd tot 42 dB, waardoor hij nog tweemaal zo stil is.

Animatie van het geluidsniveau van de Pomp-AO hybride warmtepomp, gepresenteerd door DeWarmte
Duurzame winst

De voordelen voor jouw woning

Zet een duurzame stap naar een gasloze toekomst met onze warmtepompen.

leaf icon black
Verduurzaming

Verhoog het energielabel en de waarde van jouw huis met onze A+++ gekeurde warmtepomp. Verminder gasgebruik en CO₂-uitstoot met efficiënt gebruik van energie.

thermometer high icon black
Besparing

In de gemiddelde woning zorgt onze hybride warmtepomp voor een gasbesparing van 70%. En met onze WebApp heb je altijd real-time inzicht in de besparingen en prestaties.

circulair icon black
Toekomstbestendig

De Pomp AO kan volledig op elektriciteit werken en is daarmee perfect afgestemd op een toekomst zonder gas. Een duurzame oplossing voor vandaag en een slimme investering voor morgen.

Een lust voor het oog

Niet alleen de zuinigste, maar ook de mooiste warmtepomp

Onze warmtepompen combineren geavanceerde technologie met stijlvol design. Ze passen perfect in elke woning, zowel binnen als buiten, en bieden stille, efficiënte werking zonder in te boeten aan esthetiek. Koop nu deze prijswinnende warmtepomp en ervaar het zelf!

Reserveer nu
lighting icon black

Meest efficiënt

Uitzonderlijk efficiënt, de beste in zijn klasse.

trophy icon black

Prijswinnend design

Prijswinnend ontwerp dat stijl en functie samenbrengt.

Pomp AO in de tuin
De kracht van DeWarmte

Waarom een warmtepomp kopen van DeWarmte?

personal icon
Persoonlijke aanpak

Wij bieden persoonlijke begeleiding van advies en subsidies tot installatie en onderhoud.

Service green
Innovatief

Volledige controle over je warmtepomp voor opitimaal gebruiksgemak met onze slimme app.

rocket icon
Missiegedreven

Wij zijn vastbesloten om elk huis van het gas af te helpen en een groenere toekomst te creëren.

DeWarmte installateurs installeren de Pomp AO.

Als beste beoordeeld!

Wij zijn beoordeeld als de beste fabrikant en installateur van warmtepompen in Nederland.

star
120+ beoordelingen

Bekijk onze warmtepompen

Ontdek ons aanbod van geavanceerde warmtepompen

Diagonaal perspectief van de Pomp-AO hybride warmtepomp, gepresenteerd als impressie door DeWarmte.

Hybride warmtepomp

Hét powerhouse voor duurzame warmte in jouw woning!

All-Electric image

All-electric warmtepomp

Jouw oplossing voor gasloos warm water.

Ontdek hoe het werkt

Wil je gemakkelijk verduurzamen? Ontdek hoe DeWarmte jou begeleidt van online reservering tot snelle installatie.
Bekijk proces
De Pomp AO wordt geïnstalleerd door monteurs

Veelgestelde vragen over onze warmtepompen

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over het kopen, installeren en onderhouden van warmtepompen bij DeWarmte.

De installatie van een warmtepomp bij DeWarmte is eenvoudig en efficiënt. Onze experts beginnen met een woningcheck om de meest geschikte locatie te bepalen. Vervolgens wordt de warmtepomp geplaatst en aangesloten op je bestaande verwarmingssysteem. Het proces duurt doorgaans één tot twee dagen, afhankelijk van de complexiteit van de installatie. Na de installatie krijg je een uitgebreide uitleg over het gebruik en onderhoud van je nieuwe systeem. Onze klantenservice staat altijd klaar voor eventuele vragen of ondersteuning.

Bij het kopen van een warmtepomp is het belangrijk goed te onderzoeken wat voor soort warmtepomp past bij jouw behoeften. DeWarmte biedt de hybride Pomp AO en de nieuwe all-electric warmtepomp. Onze hybride warmtepomp is een 8 kW monoblock dat samenwerkt met je huidige cv-ketel, ideaal voor minder geïsoleerde oudere woningen. Je kunt starten met dit systeem en na verbetering van je huisisolatie eenvoudig overstappen op het volledig elektrische model. De all-electric warmtepomp werkt volledig op elektriciteit en is perfect voor goed geïsoleerde, moderne woningen. De Pomp AO is bijzonder stil en efficiënt, met een geluidsniveau van slechts 45 dB. Beide systemen zijn ontworpen om energiekosten te verlagen en je ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Een all electric warmtepomp werkt volledig op elektriciteit en vervangt zowel je cv-ketel als je boiler. Dit type is ideaal voor goed geïsoleerde woningen en helpt je volledig van het gas af te gaan. Een hybride warmtepomp daarentegen, werkt samen met je bestaande cv-ketel. Dit systeem is geschikt voor oudere, minder goed geïsoleerde woningen. De hybride warmtepomp verwarmt het water in het verwarmingssysteem, terwijl de cv-ketel bijspringt tijdens zeer koude dagen en verantwoordelijk is voor al het warme tapwater. Beide systemen helpen energie te besparen, maar de beste keuze hangt af van de specifieke eigenschappen van je woning en je persoonlijke wensen.

Regelmatig onderhoud is cruciaal voor de optimale werking van je warmtepomp. Bij DeWarmte adviseren we om minstens één keer per jaar een onderhoudsbeurt te plannen. Tijdens deze onderhoudsbeurt controleren onze specialisten de verschillende componenten van je warmtepomp op slijtage, reinigen ze de filters en andere onderdelen, en zorgen ze ervoor dat het systeem efficiënt blijft werken. Regelmatig onderhoud voorkomt storingen, verlengt de levensduur van je warmtepomp en helpt om de energiebesparingen te maximaliseren. Onze onderhoudsdiensten zijn erop gericht om je warmtepomp in topconditie te houden.

Een warmtepomp kopen bij DeWarmte biedt tal van voordelen. Je bespaart aanzienlijk op je energiekosten en draagt bij aan een duurzamere toekomst door je ecologische voetafdruk te verkleinen. Onze warmtepompen zijn ontworpen met geavanceerde technologie en leveren hoog rendement met een laag geluidsniveau. Bovendien begeleiden we je van begin tot eind, met een vlotte installatie en uitgebreide ondersteuning. Onze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat je altijd de beste service krijgt. Investeer in een warmtepomp van DeWarmte en geniet van stille, efficiënte en milieuvriendelijke warmte in je woning.

Impressie van een badkamer met de HeatCycle warmtepomp voor het leveren van tapwater.

Verwarm ook jouw water gasloos

De HeatCycle van DeWarmte hergebruikt warmte uit afvoerwater voor schoon warm water.

Bekijk de HeatCycle