Geef €100 korting op een Pomp AO en ontvang zelf €100 cashback

Speciaal voor jou

Ben jij een tevreden eigenaar van een Pomp AO of All-Electric van DeWarmte? Dan kan je €100,- korting weggeven aan jouw buurman, vriend, ouder of bekende. En als wij daar ook een warmtepomp hebben mogen installeren, ontvang jij zelf ook nog eens €100,- cashback.

Bevalt jouw Pomp AO? Vertel het door en verdien €100,-

Hoe werkt het?

Pomp AO icon teal
Bevalt jouw warmtepomp?

Bevalt de warmtepomp? Mooi! Naast het feit dat je nu bespaart op je energierekening, kan je er nog wat extra's aan verdienen.

Conversation green
Beveel ons aan

Mocht je mensen kennen die ook aan het oriënteren zijn, beveel ons dan aan. Zo ontvang jij €100 cashback en krijgt jouw vriend, buurman of familielid €100 korting op de eindfactuur

Headset green
Zorg dat jouw naam wordt genoemd

Als jouw vriend, buurman of familielid jouw naam noemt tijdens het adviesgesprek of de digitale inspectie, dan weten wij genoeg.

piggy bank icon teal
Jij ontvangt €100 op jouw rekening

De persoon aan wie je onze warmtepomp hebt aangeraden ontvangt €100,- korting op de eindfatuur. Na de installatie ontvang jij €100,- gewoon op je rekening.

Referral korting

Als beste beoordeeld

Ben jij net zo tevreden? Vertel het door!

star
120+ beoordelingen

Veelgestelde vragen over onze vriendenkorting

Voor wie is de korting geldig?

Iedereen die al een warmtepomp van DeWarmte heeft komt in aanmerking om de vriendenkorting uit de delen. Dit mag aan iedereen. Van goede buur tot verre vriend.

Aan hoeveel mensen mag ik de korting uitdelen?

Onze missie is pas geslaagd als heel Nederland van het gas af is. Jij kan ons daarbij helpen door zoveel mogelijk vrienden, buren en familieleden over te halen om een warmtepomp te nemen.

Er zit dus geen limiet aan het aantal mensen dat jij mag aandragen voor de vriendenkorting. Er zit dus ook geen limiet aan de keren dat jij €100,- kan verdienen.

Hoe ontvang ik de cashback?

Als de warmtepomp geïnstalleerd is bij jouw vriend, buurman of famillielid ontvang jij de €100,- gewoon op je rekening. Dit zal hetzelfde rekeningnummer zijn als waar je de eindfactuur mee hebt betaald.

Ik ben vergeten te melden dat ik via iemand ben aanbevolen. Heb ik nog steeds echt op korting?

Mocht je tijdens het adviesgesprek of de digitale inspectie zijn vergeten te vermelden dat je door een bekende bent aanbevolen? Geen probleem. Stuur even een mailtje naar Sales@dewarmte.nl met de naam van de persoon door wie je bent doorverwezen naar DeWarmte. Dan zorgen wij dat de korting en de cashback alsnog worden toegewezen.

Hoe geef ik aan dat ik recht heb op vriendenkorting?

Door tijdens het adviesgesprek of de digitale inspectie de naam door te geven van de persoon die je naar ons heeft doorverwezen. Zien wij deze klant terug in ons systeem, dan is alles geregeld en krijg jij de korting en hij/zij de cashback. Zien we de naam in eerste instantie niet terug, dan nemen we nog even contact met je op. Wellicht dat jouw vriend, buurman of familielid onder een andere naam bij ons bekend is.