Verhoog het energielabel van jouw woning tot wel 5 stappen

Verhoog de waarde van je woning met wel 13%

Met onze betaalbare hybride warmtepomp van DeWarmte verhoog jij het energielabel van jouw woning eenvoudig tot wel 5 stappen. Van bijvoorbeeld F naar A en van B naar A++. Dit zorgt al snel voor een waardestijging van 13% van jouw woning.

Vraag een adviesgesprek aan
Installeer de hybride warmtepomp van DeWarmte

Verhoog jouw energielabel met de Pomp AO

house icon teal
Tot wel 13% stijging woningwaarde

Door de stijging van het energielabel stijgt jouw woningwaarde al snel met 13%. Door alleen het plaatsen van de Pomp AO.

coins icon teal
Lage investering

En dat voor slechts €3.400 incl. installatie en subsidie. De Pomp AO voor iedereen betaalbaar

Thumbs up
Snel en makkelijk geregeld

Binnen 4 weken in 1 dag geïnstalleerd

De best beoordeelde warmtepomp van Nederland

Onze krachtige 8.3kW monoblock warmtepomp is een van de stilste warmtepompen in zijn klasse. Beschikbaar in hybride en all-electric en geschikt voor vrijwel elk huis. Door het unieke plug & play systeem communiceert hij draadloos en is hij aan het warmtenet aan te sluiten. Zo ben je super flexibel in de plaatsing. Met 4.8 uit 5 sterren is de Pomp AO de best beoordeelde warmtepomp van Nederland.

Een afbeelding van het installatieproces van de Pomp-AO hybride warmtepomp, waarbij onze installateurs bezig zijn met het plaatsen en aansluiten van de apparatuur van DeWarmte in een woning
De kracht van de Pomp AO

Wat maakt onze warmtepomp uniek?

price icon
Meest efficiënt in zijn klasse

Met een vermogen van 8.4kW is onze warmtepomp een van de meest krachtige op de markt. Dit zorgt voor een maximale besparing en zorgt voor ene extra grote stijging van het energielabel

plug icon
Uniek plug & play systeem

Geschikt voor vrijwel elk huis en flexibel te plaatsen zonder binnenunit.

Lightning green
Ook beschikbaar als all-electric

Onze hybride warmtepomp is eenvoudig uit te breiden tot volledig all-electric warmtepomp. Zo kan je laagdrempelig de eerste stappen richting een gasloze woning maken.

piggy bank icon black

Voor maar €3.400,-

En al in 4 weken geïnstalleerd.

euro

Tot 13% meer woningwaarde

Zo verdien je de Pomp AO meteen 15x terug

Diagonaal perspectief van de Pomp-AO hybride warmtepomp, gepresenteerd als impressie door DeWarmte.
De kracht van DeWarmte

Waarom een warmtepomp kopen van DeWarmte?

Een warmtepomp kopen doe je niet zomaar. Dat snappen wij ook. Daarom helpen we je van A tot Z. Vanaf advies vooraf, tot hulp bij het aanvragen van je subsidie.

one person
Volledig ontzorgen

Wij bieden persoonlijke begeleiding in het gehele proces. Van op maat advies aan het begin tot hulp bij het aanvragen van de en subsidies na de installatie. We ontzorgen je van A tot Z.

Lightbulb
Innovatief

Volledige controle over je warmtepomp voor opitimaal gebruiksgemak met onze slimme app. Door onze software is de warmtepomp extreem toekomstbestendig en aan te passen op nieuwe regelgeving.

Rocket
Missiegedreven

Wij zijn vastbesloten om elk huis van het gas af te helpen en een groenere toekomst te creëren.

Als beste beoordeeld!

Wij zijn beoordeeld als de beste fabrikant en installateur van warmtepompen in Nederland.

star
120+ beoordelingen

Bekijk onze warmtepompen

Ontdek ons aanbod van geavanceerde warmtepompen

Diagonaal perspectief van de Pomp-AO hybride warmtepomp, gepresenteerd als impressie door DeWarmte.

Hybride warmtepomp

Hét powerhouse voor duurzame warmte in jouw woning!

All-Electric image

All-electric warmtepomp

Jouw oplossing voor gasloos warm water.

Veelgestelde vragen over onze warmtepompen

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over het kopen, installeren en onderhouden van warmtepompen bij DeWarmte.

Het energielabel van de huizen waar we een hybride warmtepomp plaatsen gaan tot 4 niveaus omhoog. Zo kan een woning met een energielabel E door een Pomp AO te plaatsen verspringen naar een label A en hebben we een huis met label B naar A++ zien gaan.

Ja. Door het hoge vermogen van de Pomp AO in combinatie met kwaliteitsverklaringen die de Pomp AO in het bezit heeft, heeft de Pomp AO een grotere impact op het energielabel dan een gemiddelde warmtepomp. Door de grotere impact op het energielabel zal ook de waardestijging van de woning groter zijn.

Volgens onderzoek in opdracht van NVM makelaars stijgt de waarde van jouw woning flink na het verbeteren van het energielabel. Zo stijgt de waarde met gemiddeld 13.3% als het energielabel van F naar A gaat en met 11.3% van G naar C. Heb je al een C label en ga je naar A+ dan stijgt de waarde gemiddeld met 7.6%. Al deze stappen hebben we met alleen het plaatsen van de Pomp AO in de praktijk al kunnen bereiken.

Een hybride warmtepomp bij DeWarmte kost €6.325. Hier gaat vervolgens €2.925 subsidie vanaf waardoor er nog maar €3.400 overblijft. Wij helpen je kosteloos met de aanvraag van de subsidie.

De installatie van een warmtepomp bij DeWarmte is eenvoudig en efficiënt. Onze experts beginnen met een woningcheck om de meest geschikte locatie te bepalen. Vervolgens wordt de warmtepomp geplaatst en aangesloten op je bestaande verwarmingssysteem. De installatie duurt minder dan één dag en kan vaak al binnen 4 weken worden gepland.

Naast de stijging van de woningwaarde stijgt ook de maximale huurprijs die gevraagd mag worden. Sinds 1 juli 2024 worden de maximale huurprijzen bepaald aan de hand van huurpunten. Hoe meer punten een woning heeft, hoe hoger de maximale huurprijs mag zijn. Zo staat aan G label voor 0 punten en een A++ gemiddeld voor 48 punten. Gaat de woning door een Pomp AO van een E naar een A. Dan krijgt de woning 28 extra punten. Hierdoor ligt de mag de maximale huurprijs gemiddeld €2112 per jaar worden verhoogd. Als verhuurder verdien je de Pomp AO zo al in 1.6 jaar terug

Vrijblijvend advies

Plan eenvoudig een vrijblijvend adviesgesprek in met onze ervaren adviseurs.
Plan adviesgesprek
Advies