Dewarmte Logo and Isologo Grey
Meu
Neederlands huis

Warmtepomp in je kruipruimte

Als je een warmtepomp aanschaft, installeren we de warmteontvanger en de zak in de kruipruimte van je woning. De andere twee units worden ook netjes weggewerkt. We komen alles zelf installeren, zodat je zeker bent va een goed functionerend systeem direct na aansluiting. Bovendien profiteer je bij DeWarmte in Delft van twee jaar garantie.

Bekijk onze waterpompen

DeWarmte team.jpg

Wij installeren delen van de warmtepomp in je kruipruimte

Nadat je ons water terugwinsysteem hebt aangeschaft, installeren wij hem zelf bij je thuis. We installeren buitenunit van de warmtepomp in je kelder of kruipruimte en de andere units in de buurt van je cv-ketel. Doordat alle onderdelen weggewerkt worden, nemen ze geen extra ruimte in je woning in. Dankzij deze installatie kun je warmte uit het riool halen, waardoor je minder gas hoeft te verbruiken. Dit scheelt in energiekosten en het is beter voor het milieu. Ons systeem is geschikt voor iedere woning waar de riolering toegankelijk is. Daarnaast houdt ons team graag rekening met jouw wensen om het beste resultaat te bereiken.

familie fietstocht

Heb je een vraag?

Bespreek jouw opties met onze specialisten

Als jij je woning wilt verduurzamen, kun je via ons bedrijf een warmtepomp kopen en laten installeren. De helft van de warmtepomp komt in de kruipruimte van je woning te staan en de rest wordt netjes weggewerkt. De HeatCycle’s circulaire warmte bespaart je tot wel 600 m3 gas per jaar, dus vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op.

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt!

Logo DeWarmte Grey
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

© DeWarmte 2022

 

DeWarmte B.V.

KvK: 77799925

sales@DeWarmte.nl

Molengraaffsingel 12, 2629JD Delft

Fermer la navigation du site