top of page
Dewarmte Logo and Isologo Grey
Meu
Neederlands huis

Een warmtepomp kopen en laten installeren

Bij DeWarmte in Delft kun je een duurzame warmtepomp kopen en laten installeren met de uitstekende service van onze specialisten. Daarom zijn wij de beste keuze als je een warmtepomp wilt laten plaatsen. Het laten plaatsen van een warmtepomp is beter voor het milieu omdat je minder uitstoot door minder gas te verbruiken. Bovendien bespaar je energiekosten doordat er geen extra warmte wordt opgewekt.

Bekijk bijvoorbeeld de Pomp AO

DeWarmte team.jpg

Profiteer van uitstekende service door bij ons een warmtepomp te kopen en te laten installeren

Als je bij ons een warmtepomp aanschaft, profiteer je van uitstekende service. Je kunt de HeatCycle warmtepomp namelijk door onze vakmensen laten plaatsen, waardoor je verzekerd bent van een succesvolle aansluiting. Daarnaast ontvang je bij ons twee jaar full service garantie op je warmtepomp. Dit houdt in dat je geen bijkomende kosten betaalt na het laten plaatsen van de warmtepomp. Ons water terugwinsysteem is geschikt voor iedere woning waarbij de riolering toegankelijk is. Via onze service kun je eenvoudig een subsidie aanvragen voor het kopen en laten installeren van een warmtepomp.

familie fietstocht

Heb je een vraag?

Waarom een warmtepomp laten plaatsen?

Wij vertellen je graag de voordelen van het kopen en laten installeren van een warmtepomp. Onze hybride warmtepomp wint warmte uit water dat je normaal direct wegspoelt. Vervolgens gebruik je die warmte voor warm tapwater of voor je verwarming. Dit noemen we circulaire warmte. Daardoor hoeft er een stuk minder nieuwe warmte opgewekt te worden en bespaar je een hoop gas. Dit is dan weer gunstig voor je energierekening. Bovendien draag je met het kopen en installeren van een warmtepomp bij aan het beperken van milieuschade. Na het installeren van deze waterpomp bespaar je tot wel 600 m3 gas per jaar.

Dien jouw aanvraag in

Als je een warmtepomp wilt laten plaatsen, zijn wij de beste keuze. Wij hebben ervaring met het installeren van onze warmtepomp in verschillende soorten woningen. We zijn dan ook flexibel en meedenkend wat de manier van plaatsen betreft. Je profiteert bij ons dus altijd van persoonlijke service bij het kopen en installeren van jouw warmtepomp. Vraag een offerte aan en start jouw project. Als je contact met ons wilt opnemen, vul je ons contactformulier in.

Fermer la navigation du site
bottom of page