top of page
Dewarmte Logo and Isologo Grey
Meu
Neederlands huis

Een warmtepomp voor een elektrische cv

Onze warmtepomp maakt een elektrische cv mogelijk. Het systeem is volledig elektrisch en je verbruikt een stuk minder gas. Zo maak je jouw woning milieuvriendelijker. Bovendien bespaar je op gaskosten. Wij adviseren je graag over de beste installatiemogelijkheden voor jouw specifieke woning.

Bekijk onze waterpompen

DeWarmte team.jpg

Onze warmtepomp zorgt voor een elektrische cv

Via DeWarmte in Delft kun jij je oude cv-ketel laten vervangen door een duurzamer model. De HeatCycle is een systeem met een warmtepomp dat elektrische cv mogelijk maakt. Doordat we warmte uit afvalwater terugwinnen, hoef je minder gas te verbruiken om nieuwe warmte op te wekken. Dit noemen we circulaire warmte. Ons systeem is volledig elektrisch, waardoor je een hoop gas bespaart. Doordat je minder gas verbruikt, stoot je minder uit en draag je bij aan een beter milieu. Het systeem bestaat uit vier units: de opslagzak, de warmteontvanger, de warmtepomp en de boiler.

familie fietstocht

Heb je een vraag?

Koop jouw duurzame systeem bij ons

Zorg voor een elektrische cv in je huis met onze warmtepomp. Wij komen de warmtepomp installeren op de manier die voor jouw woning het beste werkt. Heb je vragen over de beste oplossing voor jouw woning? De experts in ons team adviseren je graag. Vul ons contactformulier in om je aanvraag voor de warmtepomp te starten.

Fermer la navigation du site
bottom of page