Dewarmte Logo and Isologo Grey
Meu
Neederlands huis

De warmtepomp en buitenunit in je kelder plaatsen

Onze warmtepomp zit niet in de weg, want we zetten de buitenunit in je kelder en de rest van de units bij je cv-ketel. Daardoor neemt de pomp geen extra ruimte in je woning in. We regelen de installatie zelf, zodat je gegarandeerd het beste resultaat ontvangt. Bovendien profiteer je bij DeWarmte in Delft van twee jaar garantie.

Bekijk onze waterpompen

DeWarmte team.jpg

Van onze warmtepomp komt de buitenunit in je kelder

Als je onze warmtepomp koopt, plaatsen we vier units. De onderdelen van de buitenunit van je warmtepomp komen in de kruipruimte of in de kelder. Daardoor nemen die geen belangrijke ruimte midden in je woning in. De pomp en de boiler komen dicht bij je cv-ketel te staan. We werken alles netjes weg en horen graag of je specifieke wensen hebt. Je ontvangt bij ons gegarandeerd de beste service. Je profiteert bij ons bedrijf ook nog van twee jaar full service garantie op je warmtepomp. Dit betekent dat je in de eerste twee jaar niets hoeft te betalen voor reparaties en dergelijke.

familie fietstocht

Heb je een vraag?

Vul het aanvraagformulier in

Door circulaire warmte te gebruiken, verbruik je veel minder gas. Dit is beter voor het klimaat en je verlaagt je energiekosten aanzienlijk. De onderdelen van de buitenunit van de warmtepomp plaatsen we in je kelder, zodat die niet in de weg liggen. Heb je interesse? Vul dan ons contactformulier in om een offerte te ontvangen.

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt!

Logo DeWarmte Grey
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

© DeWarmte 2022

 

DeWarmte B.V.

KvK: 77799925

sales@DeWarmte.nl

Molengraaffsingel 12, 2629JD Delft

Fermer la navigation du site