top of page
Dewarmte Logo and Isologo Grey
Meu
Neederlands huis

Warmte-unit huren

Een warmte-unit huren doe je bij DeWarmte in Delft. Zo kun je de voordelen van de HeatCycle ervaren zonder direct een grote investering te doen. Wij helpen je graag een duurzame oplossing te vinden die voor jou werkt. Zo lang de riolering van je woning bereikbaar is, is ons systeem geschikt. Bovendien installeren we alles zelf om er zeker van te zijn dat je de beste service ontvangt.

Bekijk onze waterpompen

DeWarmte team.jpg

Een warmte-unit voor je woning huren

Wil je jouw gasverbruik verminderen zonder een grote uitgave te doen? Via ons bedrijf kun je een warmte-unit huren waarmee je thuis duurzame warmte opwekt. De HeatCycle wint warmte uit warm afvoerwater en hergebruikt het om nieuw tapwater te verwarmen, zoals dat voor je douche. Met dit water terugwinsysteem genereer je dus minder nieuwe warmte, waardoor je een hoop gas bespaart. Met deze circulaire warmte maak je jouw huis een stuk duurzamer.

familie fietstocht

Heb je een vraag?

Huur onze warmtepomp

Als je nog niet zo ver bent om een warmtepomp te kopen en te installeren, kun je via ons bedrijf eerst een warmte-unit huren. Op die manier hoef je nog geen grote investering te doen, maar ervaar je alsnog of een warmtepomp de juiste keuze is voor jouw woning. Neem contact met ons op of vul het aanvraagformulier in om jouw traject bij ons te starten.

Fermer la navigation du site
bottom of page