top of page
Dewarmte Logo and Isologo Grey
Meu
Neederlands huis

Warmte van een duurzame boiler

DeWarmte Pomp AO is een all-electric ready hybride warmtepomp, ontworpen met oog voor detail. Eindelijk een warmtepomp die er wél goed uitziet! Het vermogen van de Pomp AO ligt tussen de 2.5 en 8.3 kW, wat overeenkomt met de warmtebehoefte van 70% van de Nederlandse huishoudens. Grote kans dat hij ook geschikt is voor jouw woning. Dus waar wacht je nog op? reserveer hem nu en krijg hem deze winter nog geïnstalleerd.

Bekijk de Pomp AO

DeWarmte team.jpg

Duurzame warmte dankzij onze installatie met boiler en pomp

Dankzij de installatie van DeWarmte in Delft kun je warmte uit afvalwater halen. Het water dat we afvoeren heeft gemiddeld nog een temperatuur van 27°C en dankzij ons water terugwinsysteem gaat die warmte niet verloren. Het systeem bestaat onder andere uit een boiler en een zak waarin de warmte uit het water wordt getrokken vóór het afvoeren ervan. Dit noemt men circulaire warmte. Dankzij deze installatie met boiler kun je thuis duurzame warmte genereren met water wat we normaal afvoeren. Wanneer de warmte eruit is, wordt het water doorgestuurd naar het riool.

familie fietstocht

Heb je een vraag?

De voordelen van ons systeem

De HeatCycle is geschikt voor iedere woning. Je kunt onze installatie bijvoorbeeld gebruiken voor duurzame warmte bij nieuwbouw, maar je kunt het eveneens combineren met een bestaande boiler en cv-ketel. Daarnaast regelen wij zelf de installatie om een succesvol resultaat te garanderen. Je bespaart dankzij ons systeem een hoop gas, waardoor je jouw CO2-uitstoot én je energierekening verlaagt. Heb je vragen over de werking van de HeatCycle? Je vindt het antwoord wellicht tussen onze veel gestelde vragen.

Informeer naar de mogelijkheden van ons systeem

Door warmte te halen uit water wat we normaal meteen afvoeren, verlies je minder warmte en hoef je minder te stoken. Daardoor verminder je jouw gasverbruik. Wil jij onze pomp bij jou thuis? Vraag dan een offerte aan via ons contactformulier of bel naar 085 – 0166620. Wij helpen je graag om jouw huis te verduurzamen.

Fermer la navigation du site
bottom of page