Auke

de Vries

Co-founder

Heeft een Master in Energy & Process Technologies en ervaring bij bedrijven in de duurzame sector. Is het gemotiveerde, technische brein achter de ontwikkeling van de technologie en de fysieke implementatie.

Sander Wapperom

Co-founder

Heeft een Master Werktuigbouwkunde en een Master Sustainable Energy Technology. Is het gedreven, commerciële brein van DeWarmte en heeft ervaring met veel vormen van duurzame energie.

Tessa

Rombouts

Business Developer

Heeft een Master in Industrial Ecology en een grote ambitie voor techniek en duurzaamheid. Is de bevlogen business developer van DeWarmte.

Jason

Duesmann

Project lead and R&D

Heeft een Master in Mechanical Engineering en professionele ervaring in duurzame energiesystemen. Is projectleider en verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de HeatCycle. 

Bas

Brouwer

Marketing Research

Zet zich in om naast zijn master Sustainable Energy Technology mee te werken aan het ontwikkelen en implementeren van groeimogelijkheden voor DeWarmte. 

Bo

Verduijn

Researcher

Is bachelor studente Technische Natuurkunde en maakt een prestatiemodel van de HeatCycle. Is daarnaast geïnteresseerd in actualiteiten en basketbal. 

Sytse

Rinia van Nauta

Researcher

Heeft naast een master Energy & Process Technology een passie voor zeilen. Doet onderzoek bij DeWarmte.

You?

Project lead and R&D

Gezocht:

- Full-time employee Project lead and R&D

- R&D Interns

- Marketing Interns 

"Bij DeWarmte heerst een gezellige en bijzonder enthousiaste sfeer, deze combinatie motiveert het hele team."

Plumber Fixing Sink

Visie

Duurzame warmte voor iedereen, en dan bedoelen we ook echt iedereen.

 

De huidige duurzame oplossingen zijn niet geschikt voor elke woning en hebben nadelen als geluidsoverlast of een hoge investering. Het resultaat is dat grootschalige acceptatie van duurzame verwarming achterblijft. Wij dragen bij aan de warmtetransitie door producten te ontwikkelen die de  barrières voor verduurzaming wegnemen.

 

Onze visie is een volledig CO2 neutrale warmtevoorziening.

Image by Margot Polinder

Missie

De beste duurzame warmte producten maken.

Bij een transitie hoort verbetering en er valt nogal wat te verbeteren in de verwarmingstechniek. Een gasketel stoot in een gemiddeld huishouden 2.7 ton CO2 uit per jaar. Daarnaast worden de kosten van gas steeds hoger en veroorzaakt de gaswinning de aardbevingen in Groningen. Door de terugdringing van gas uit Groningen worden we steeds afhankelijker van het buitenland voor het warm houden van onze woningen.

Door producten te ontwikkelen zonder de nadelen  en mét behoud van de voordelen kunnen we de warmtetransitie versnellen. Met innovatieve producten en een enthousiast team gaan wij dit realiseren.

Onze missie is het versnellen van de warmtetransitie.

Girls Carrying a Recycling Bin

Kernwaarden

Duurzaamheid is niet enkel toepasbaar op klimaat en milieu. Sociale duurzaamheid bereiken we met een enthousiast team welke onderstaande kernwaarden deelt.

 • Transparant
  Alleen door transparant te zijn is goede feedback mogelijk. Wij handelen eerlijk, open en transparant. Feedback is altijd welkom.
   

 • Energiek
  Uiteraard leveren we thermische energie, maar ook als personen zijn we energiek. Wij onderschrijven het belang van onderbouwde keuzes maar zullen, na een korte analyse, snel overgaan tot actie.
   

 • Ruimdenkend
  Wij staan open voor nieuwe zienswijzen, ideeën en meningen. We houden vast aan het einddoel maar zijn bereid om onderweg van richting te veranderen. 

DeWarmte wordt gesteund door

WoonFriesland.png
Climate%20KIC_edited.png
Rabobank.png
ASNbank_wp2020_embleemwinnaar.png
Yes_Delft_logo.png
GreenVillage.png
TU_Delft_logo.png