Auke de Vries

Heeft een Master in Energy and Process Technologies en ervaring bij verschillende bedrijven in de duurzame sector. Is het gemotiveerde, technische brein achter de ontwikkeling van de technologie en de fysieke implementatie.

Sander Wapperom

Heeft naast zijn Master Werktuigbouwkunde ook een Master in Sustainable Energie Technology. Is het gedreven, commerciële brein van DeWarmte en heeft ervaring met veel vormen van duurzame energie.

Samen zijn wij DeWarmte

DeWarmte heeft de visie: Duurzame energie voor iedereen, en dan bedoelen we ook echt iedereen. De huidige oplossingen voor het verduurzamen van woningen zijn, naar onze mening, onnodig duur. Het resultaat is dat grootschalige acceptatie van duurzame verwarming achterblijft. Dit is ernstig, want het realiseren van duurzame verwarming is een van de grootste uitdagingen in de energie transitie. Het gesteld doel is dat alle woningen energie neutraal zijn in 2050. Dit betekend 640 woningen per dag. DeWarmte wil hier een bijdrage aan leveren, te beginnen met het dichten van het laatste isolatie lek. 
Wil jij ook voorkomen dat er elke dag waardevolle warmte uit je huis weglekt? Neem
contact op en meld je aan! 

DeWarmte wordt gesteund door

Climate-KIC is Europa haar grootste Klimaat initiatief. Dit fonds wordt gesteund door de European Institute of Innovation & Technology (EIT) en heeft als doel de transitie naar een emissieloze economie te versnellen. Het Climate-KIC accelerator program helpt startups met dezelfde visie door middel van een intensief coaching programma en funding.

Als alumni van de TU Delft zijn de lijntjes kort. We hebben toegang tot een netwerk van experts op het gebied van warmte en warmtepompen. Advies van professoren en medewerkers op het gebied van duurzame warmtevoorziening is altijd toegankelijk.

The Green Village ondersteunt DeWarmte in de ontwikkeling van prototype naar pilot product. In deze hoedanigheid stelt The Green Village woning(en) en de inwoners beschikbaar. Ook kan The Green Village DeWarmte koppelen aan potentiële partners, experts en grote klanten zoals woningcoöperaties, energiebedrijven en gemeentes.

Wij zijn in Yes!Delft gevestigd. Deze inspirerende omgeving ligt dicht bij The Green Village en hier zijn regelmatig evenementen die interessant zijn voor tech-startups zoals DeWarmte. Tevens kunnen we gebruik maken van de faciliteiten van Yes!Delft en de kennis van haar ondernemers.

Rabobank Zuid-Holland Midden heeft met het innovatiefonds een belangrijke bijdrage geleverd aan de pilot in The Green Village. 

Door hun steun aan het project kan DeWarmte in een vroege fase direct starten met testen. 

‚Äč