DSC07494.JPG

Auke

de Vries

Co-founder

Heeft een Master in Energy & Process Technologies en ervaring bij bedrijven in de duurzame sector. Is het gemotiveerde, technische brein achter de ontwikkeling van de technologie en de fysieke implementatie.

DSC07456.JPG

Sander Wapperom

Co-founder

Heeft een Master Werktuigbouwkunde en een Master Sustainable Energy Technology. Is het gedreven, commerciële brein van DeWarmte en heeft ervaring met veel vormen van duurzame energie.

Ugne.jpg

Ugne
Bunikyte

 • Ugne Bunikyte LinkedIn

Researcher

Is a master’s student in Energy, Flow and Process Technology and is working on combining the HeatCycle with other sustainabible heating systems. Working at DeWarmte combines her two passions: engineering and sustainability.

DSC07462.JPG

Jason

Duesmann

Project lead and R&D

Heeft een Master in Mechanical Engineering en professionele ervaring in duurzame energiesystemen. Is projectleider en verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de HeatCycle. 

Yehor.jpg

Yehor Furtsev

 • Yehor Furtsev LinkedIn

Industrial designer

Is a graduate in Industrial Engineering and Management. Working as an R&D intern creating and prototyping components for the HeatCycle. Incredibly curious with a continuous desire to improve the product.

Francisco.jpg

Francisco
Ramalho Matias

Data scientist

Master's student in Energy, Flow and Process Technology. Working on automating the data pipeline, and analyzing the HeatCycle's data to enhance its performance. Enjoys playing chess on his free time.

DSC07436.JPG

Sytse

Rinia van Nauta

 • Sytse Rinia van Nauta LinkedIn

Researcher

Heeft naast een master Energy & Process Technology een passie voor zeilen. Doet onderzoek bij DeWarmte.

Heeft naast een master Energy & Process Technology een passie voor zeilen. Doet onderzoek bij DeWarmte.

Lars_Steverink.jpg

Lars Steverink

 • LinkedIn Lars Steverink

Project lead and R&D

Heeft een Master in Energy and Process Technology en ervaring met het verwerken van afval stromen. Is projectleider en verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de HeatCycle.

Dennis_edited.jpg

Yehor Furtsev

 • Yehor Furtsev LinkedIn

Industrial designer

Is a graduate in Industrial Engineering and Management. Working as an R&D intern creating and prototyping components for the HeatCycle. Incredibly curious with a continuous desire to improve the product.

Dennis van Heerwaarden

 • Dennis van Heerwaarden

Lead Heatpump Engineer

Heeft een bachelor in Mechnical Engineering en vijf jaar ervaring in het ontwikkelen van warmtepompen. Is verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de warmtepomp met focus op de aansturing.

20220314_142035(0)_edited.jpg

Matthijs Stekelenburg

 • Matthijs Stekelenburg

Chief (E-) Commerce

Bachelor of Business Administration en +10 jaar ervaring in B-to-C en B-to-B (E-) Commerce. Heeft al eens een start-up naar een scale-up gebracht. Hij is commercieel, energiek en altijd open voor een potje tennis! 

Daniel_edited.jpg

Daniel Douwes

Lead Control Engineer

Heeft een Master in Control & Simulation en jaren ervaring met het ontwikkelen en testen van zeer complexe regelsystemen. Houdt zich bezig met het bouwen en schalen van het regelsysteem voor de volgende generatie van de HeatCycle.

20220328_110639 (1).jpg

Jordin Jordaan

 • Jordin Jordaan

Lead Supply Chain

Heeft een Bachelor of Commerce in Economie en Internationale handel. Verantwoordelijk voor het toezicht op alle operaties en de Supply Chain

Wessel_edited.jpg

Wessel Sanderse

 • Wessel Sanderse

Researcher

Is bezig met zijn master Mechanical Engineering  en is stagiair bij DeWarmte. Werkt momenteel aan de optimalisatie van de HeatCycle.

Portret lachende vrouw

Ben jij onze nieuwe collega?

Bekijk al onze vacatures via deze link

Mail ons als je vragen hebt of meer wilt weten!

Heeft naast een master Energy & Process Technology een passie voor zeilen. Doet onderzoek bij DeWarmte.

20220314_141922_edited.jpg

Irene Ojeda 
Pérez

 • LinkedIn Irene Ojeda Pérez

Industrial Product Design Intern

Bachelor's student in Industrial Design Engineering.

 

Working on the HeatCycle designing the heat pump

 

casing. Passionate about user-centered design.

"Bij DeWarmte werken we samen keihard aan het bouwen van een duurzaam bedrijf. Wordt er een nieuwe mijlpaal bereikt? Dan wordt dit met het hele team gevierd"

Plumber Fixing Sink

Visie

Duurzame warmte voor iedereen, en dan bedoelen we ook echt iedereen.

 

De huidige duurzame oplossingen zijn niet geschikt voor elke woning en hebben nadelen als geluidsoverlast of een hoge investering. Het resultaat is dat grootschalige acceptatie van duurzame verwarming achterblijft. Wij dragen bij aan de warmtetransitie door producten te ontwikkelen die de  barrières voor verduurzaming wegnemen.

 

Onze visie is een volledig CO2 neutrale warmtevoorziening.

Image by Margot Polinder

Missie

De beste duurzame warmte producten maken.

Bij een transitie hoort verbetering en er valt nogal wat te verbeteren in de verwarmingstechniek. Een gasketel stoot in een gemiddeld huishouden 2.7 ton CO2 uit per jaar. Daarnaast worden de kosten van gas steeds hoger en veroorzaakt de gaswinning de aardbevingen in Groningen. Door de terugdringing van gas uit Groningen worden we steeds afhankelijker van het buitenland voor het warm houden van onze woningen.

Door producten te ontwikkelen zonder de nadelen  en mét behoud van de voordelen kunnen we de warmtetransitie versnellen. Met innovatieve producten en een enthousiast team gaan wij dit realiseren.

Onze missie is het versnellen van de warmtetransitie.

Girls Carrying a Recycling Bin

Kernwaarden

Duurzaamheid is niet enkel toepasbaar op klimaat en milieu. Sociale duurzaamheid bereiken we met een enthousiast team welke onderstaande kernwaarden deelt.

 • Transparant
  Alleen door transparant te zijn is goede feedback mogelijk. Wij handelen eerlijk, open en transparant. Feedback is altijd welkom.
   

 • Energiek
  Uiteraard leveren we thermische energie, maar ook als personen zijn we energiek. Wij onderschrijven het belang van onderbouwde keuzes maar zullen, na een korte analyse, snel overgaan tot actie.
   

 • Ruimdenkend
  Wij staan open voor nieuwe zienswijzen, ideeën en meningen. We houden vast aan het einddoel maar zijn bereid om onderweg van richting te veranderen. 

DeWarmte wordt gesteund door

WoonFriesland.png
Climate%20KIC_edited.png
Rabobank.png
ASNbank_wp2020_embleemwinnaar.png
Yes_Delft_logo.png
GreenVillage.png
TU_Delft_logo.png