Auke de Vries

Heeft een Master in Energy and Process Technologies en ervaring bij verschillende bedrijven in de duurzame sector. Is het gemotiveerde, technische brein achter de ontwikkeling van de technologie en de fysieke implementatie.

Sander Wapperom

Heeft naast zijn Master Werktuigbouwkunde ook een Master in Sustainable Energie Technology. Is het gedreven, commerciële brein van DeWarmte en heeft ervaring met veel vormen van duurzame energie.

Sytse Rinia van Nauta

Sytse heeft naast een master Energy & Process Technology ook een passie voor zeilen.

Menno van Kicken

Heeft naast een passie voor marketing ook in een drive voor snowboarden en spelen in films.

Thomas Meyer Ranneft

Heeft naast zijn bachelor Aerospace Engineering ook een passie voor voetbal.

Mathieu Valkier

Heeft naast zijn bachelor werktuigbouwkunde veel interesse in innovatieve technieken.

"Bij de Warmte heerst een gezellige en bijzonder enthousiaste sfeer, deze combinatie motiveert het hele team."

Plumber Fixing Sink

Visie

Duurzame warmte voor iedereen, en dan bedoelen we ook echt iedereen.

 

De huidige duurzame oplossingen zijn niet geschikt voor elke woning en hebben nadelen als geluidsoverlast of een hoge investering. Het resultaat is dat grootschalige acceptatie van duurzame verwarming achterblijft. Wij dragen bij aan de warmtetransitie door producten te ontwikkelen die de  barrières voor verduurzaming wegnemen.

 

Onze visie is een volledig CO2 neutrale warmtevoorziening.

Image by Margot Polinder

Missie

De beste duurzame warmte producten maken.

Bij een transitie hoort verbetering en er valt nogal wat te verbeteren in de verwarmingstechniek. Een gasketel stoot in een gemiddeld huishouden 2.7 ton CO2 uit per jaar. Daarnaast worden de kosten van gas steeds hoger en veroorzaakt de gaswinning de aardbevingen in Groningen. Door de terugdringing van gas uit Groningen worden we steeds afhankelijker van het buitenland voor het warm houden van onze woningen.

Uiteraard heeft de gasketel ook vele voordelen. Een ketel is stil, neemt beperkte woonruimte in beslag en is relatief goedkoop.

Door producten te ontwikkelen zonder de nadelen  en mét behoud van de voordelen kunnen we de warmtetransitie versnellen. Met innovatieve producten en een enthousiast team gaan wij dit realiseren.

Onze missie is het versnellen van de warmtetransitie.

Girls Carrying a Recycling Bin

Kernwaarden

Duurzaamheid is niet enkel toepasbaar op klimaat en milieu. Sociale duurzaamheid bereiken we met een enthousiast team welke onderstaande kernwaarden deelt.

 • Transparant
  Alleen door transparant te zijn is goede feedback mogelijk. Wij handelen eerlijk, open en transparant. Feedback is altijd welkom.
   

 • Energiek
  Uiteraard leveren we thermische energie, maar ook als personen zijn we energiek. Wij onderschrijven het belang van onderbouwde keuzes maar zullen, na een korte analyse, snel overgaan tot actie.
   

 • Ruimdenkend
  Wij staan open voor nieuwe zienswijzen, ideeën en meningen. We houden vast aan het einddoel maar zijn bereid om onderweg van richting te veranderen. 

DeWarmte wordt gesteund door

© DeWarmte 2021

info@DeWarmte.nl

Molengraaffsingel 12, 2629JD Delft