Auke de Vries

Heeft een Master in Energy & Process Technologies en ervaring bij verschillende bedrijven in de duurzame sector. Is het gemotiveerde, technische brein achter de ontwikkeling van de technologie en de fysieke implementatie.

Thomas Meyer Ranneft

Heeft naast een bachelor Aerospace Engineering ook nog een passie voor voetbal. Doet onderzoek naar productverbeteringen.

2021-03-25%2520foto's%2520website_edited

Tessa Rombouts

Heeft een Master in Industrial Ecology en een grote ambitie voor techniek en duurzaamheid. Is de bevlogen business developer van DeWarmte.

2021-03-25%20foto's%20website%20(5)_edit

Jason Duesmann

Heeft een Master in Mechanical Engineering en heeft professionele ervaring in duurzame energie systemen. Is project leider en verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de HeatCycle. 

Sander Wapperom

Heeft naast zijn Master Werktuigbouwkunde ook een Master in Sustainable Energy Technology. Is het gedreven, commerciële brein van DeWarmte en heeft ervaring met veel vormen van duurzame energie.

2021-03-25%20foto's%20website%20(4)_edit

Bo Verduijn

Is bachelor studente Technische Natuurkunde en maakt een prestatiemodel van de HeatCycle. Is daarnaast geïnteresseerd in actualiteiten en basketbal. 

2021-03-25%20foto's%20website%20(2)_edit

Bas Brouwer

Zet zich in om naast zijn master Sustainable Energy Technology mee te werken aan het ontwikkelen en implementeren van groeimogelijkheden voor DeWarmte. 

2021-03-25%20foto's%20website%20(9)_edit

Sytse Rinia van Nauta

Heeft naast een master Energy & Process Technology een passie voor zeilen. Doet onderzoek bij DeWarmte.

"Bij de Warmte heerst een gezellige en bijzonder enthousiaste sfeer, deze combinatie motiveert het hele team."

Plumber Fixing Sink

Visie

Duurzame warmte voor iedereen, en dan bedoelen we ook echt iedereen.

 

De huidige duurzame oplossingen zijn niet geschikt voor elke woning en hebben nadelen als geluidsoverlast of een hoge investering. Het resultaat is dat grootschalige acceptatie van duurzame verwarming achterblijft. Wij dragen bij aan de warmtetransitie door producten te ontwikkelen die de  barrières voor verduurzaming wegnemen.

 

Onze visie is een volledig CO2 neutrale warmtevoorziening.

Image by Margot Polinder

Missie

De beste duurzame warmte producten maken.

Bij een transitie hoort verbetering en er valt nogal wat te verbeteren in de verwarmingstechniek. Een gasketel stoot in een gemiddeld huishouden 2.7 ton CO2 uit per jaar. Daarnaast worden de kosten van gas steeds hoger en veroorzaakt de gaswinning de aardbevingen in Groningen. Door de terugdringing van gas uit Groningen worden we steeds afhankelijker van het buitenland voor het warm houden van onze woningen.

Uiteraard heeft de gasketel ook vele voordelen. Een ketel is stil, neemt beperkte woonruimte in beslag en is relatief goedkoop.

Door producten te ontwikkelen zonder de nadelen  en mét behoud van de voordelen kunnen we de warmtetransitie versnellen. Met innovatieve producten en een enthousiast team gaan wij dit realiseren.

Onze missie is het versnellen van de warmtetransitie.

Girls Carrying a Recycling Bin

Kernwaarden

Duurzaamheid is niet enkel toepasbaar op klimaat en milieu. Sociale duurzaamheid bereiken we met een enthousiast team welke onderstaande kernwaarden deelt.

 • Transparant
  Alleen door transparant te zijn is goede feedback mogelijk. Wij handelen eerlijk, open en transparant. Feedback is altijd welkom.
   

 • Energiek
  Uiteraard leveren we thermische energie, maar ook als personen zijn we energiek. Wij onderschrijven het belang van onderbouwde keuzes maar zullen, na een korte analyse, snel overgaan tot actie.
   

 • Ruimdenkend
  Wij staan open voor nieuwe zienswijzen, ideeën en meningen. We houden vast aan het einddoel maar zijn bereid om onderweg van richting te veranderen. 

DeWarmte wordt gesteund door

WoonFriesland.png
Climate%20KIC_edited.png
Rabobank.png
ASNbank_wp2020_embleemwinnaar.png
Yes_Delft_logo.png
GreenVillage.png
TU_Delft_logo.png