top of page
Dewarmte Logo and Isologo Grey
Meu
Neederlands huis

Duurzame warmte voor nieuwbouw

Wil je duurzame warmte opwekken voor nieuwbouw? DeWarmte in Delft helpt je graag om jouw woning te verduurzamen met de HeatCycle. Deze pomp wint warmte terug uit afvoerwater zodat je die kunt gebruiken voor warm tapwater of verwarming. Zo hoef je minder gas te gebruiken om warmte op te wekken.

Bekijk onze waterpompen

DeWarmte team.jpg

Duurzame warmte opwekken voor nieuwbouw

Ons water terugwinsysteem is een efficiënte, duurzame manier om nieuwbouw van warmte te voorzien. De HeatCycle gebruikt circulaire warmte om je huis te verwarmen, maar ook voor warm tapwater. Daardoor bespaar je niet alleen gas wanneer je de verwarming gebruikt, maar het hele jaar door. Je kunt bij ons een warmtepomp kopen en laten installeren door onze specialisten. Het maakt niet uit wat voor woning je hebt. Zo lang de riolering toegankelijk is, kunnen wij het systeem installeren. Wil je jouw woning nóg beter verduurzamen? Dan kun je de warmtepomp combineren met zonnepanelen.

familie fietstocht

Heb je een vraag?

Plaats jouw bestelling online

Wil jij een warmtepomp in je nieuwbouwwoning? De HeatCycle is eenvoudig in nieuwbouw te installeren en wekt duurzame warmte op. Zo bespaar je kosten voor gas en beperk je schade aan het milieu. Start direct met jouw aanvraag. Heb je vragen over ons concept? Je vindt het antwoord wellicht tussen onze veel gestelde vragen. Zo niet, dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.

Fermer la navigation du site
bottom of page