top of page
Dewarmte Logo and Isologo Grey
Meu
Neederlands huis

Cv-ketel laten vervangen

Via DeWarmte in Delft kun jij je cv-ketel laten vervangen door een duurzamer model. Bij ons vind je namelijk een elektrische of hybride variant die een hoop gas bespaart. Dat is beter voor het milieu en je bespaart  energiekosten. Wij verzorgen de vervanging van jouw cv-ketel en plaatsen er een duurzame versie voor in de plaats. Daardoor ben je verzekerd van een correcte aansluiting. Bovendien denken we graag met je mee over de beste oplossing voor jouw specifieke woonsituatie.

Bekijk onze waterpompen

DeWarmte team.jpg

Je cv-ketel laten vervangen door een duurzamere variant

De vervanging van je cv-ketel door een model dat minder gas verbruikt, is een duurzame keuze. Een elektrische cv en een warmtepomp werken samen om je huis en water te verwarmen. Na de vervanging van je cv-ketel door een duurzame variant, hergebruik je warmte, waardoor je veel gas bespaart. Een hybride cv-ketel resulteert dus in warmtewinning. Schakel ons in om een hybride cv-ketel bij je in huis te laten plaatsen. Bij ons kun jij je cv-ketel door experts laten vervangen. Daardoor ben je er zeker van dat alles na aansluiting goed functioneert.

familie fietstocht

Heb je een vraag?

Maak je woning nóg duurzamer met een warmtepomp

Als je meer duurzame warmte wilt opwekken, kun je ons, naast de vervanging van je cv-ketel, inschakelen voor het installeren van een warmtepomp. De HeatCycle haalt warmte uit je afvoerwater om die opnieuw te gebruiken. Dit noemen we circulaire warmte. Daardoor bespaar je gas en dat is beter voor het milieu. Ben je geïnteresseerd in onze duurzame oplossingen? Zet ons dan in om je cv-ketel te laten vervangen of een water terugwinsysteem te installeren.

Schakel ons in om je woning te verduurzamen

De vervanging van je oude cv-ketel door een duurzame versie is een goede keuze. Daardoor bespaar je namelijk een hoop gas, waardoor je energiekosten lager worden. Via DeWarmte kun jij eenvoudig je cv-ketel laten vervangen met de hulp van professionals. Vul ons contactformulier in om gebruik te maken van onze diensten.

Fermer la navigation du site
bottom of page