Dewarmte Logo and Isologo Grey
Meu
Neederlands huis

CO2-neutrale warmtevoorziening

DeWarmte in Delft biedt jou een innovatief systeem voor een CO2-neutrale warmtevoorziening. De HeatCycle is een elektrische warmtepomp die warmte uit je afvalwater teruggeeft aan je woning. Het systeem is geschikt voor iedere woning. Wij komen de units bij je thuis installeren, zodat je zeker bent van een goed functionerend systeem.

Bekijk onze waterpompen

DeWarmte team.jpg

CO2-neutrale warmtevoorziening via onze pomp

Dankzij onze warmtepomp verminder je de CO2-uitstoot omdat je minder warmte hoeft te genereren. HeatCycle haalt namelijk bestaande warmte uit je afvoerwater en geeft die terug aan je woning. Dit proces heet circulaire warmte. Doordat je geen extra warmte genereert, maar warmte juist opnieuw gebruikt, verbruik je minder gas. Een gemiddeld huishouden bespaart met dit water terugwinsysteem tot wel 600 kubieke meter gas per jaar! Dat scheelt voor jou kosten en het is beter voor het milieu. Bovendien is het systeem volledig elektrisch, waardoor je van CO2-neutrale warmtevoorziening profiteert. Via ons vraag je eenvoudig subsidie aan voor de installatie.

familie fietstocht

Heb je een vraag?

Koop onze warmtepomp

Wil jij duurzamer wonen? Onze CO2-neutrale warmtevoorziening bespaart gas en energiekosten. Bekijk onze website om een warmtepomp te kopen en te laten installeren. Vul ons aanvraagformulier in om een offerte te ontvangen. Wij vertellen je graag meer over de voordelen van ons product.

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt!

Logo DeWarmte Grey
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

© DeWarmte 2022

 

DeWarmte B.V.

KvK: 77799925

sales@DeWarmte.nl

Molengraaffsingel 12, 2629JD Delft

Fermer la navigation du site