top of page
Dewarmte Logo and Isologo Grey
Meu
Neederlands huis

Een circulaire douche

Een circulaire douche bespaart gas doordat de warmte van het afgevoerde water gebruikt wordt om het koude water op te warmen. Zo heb je dus minder gas nodig, waardoor je energiekosten bespaart. De HeatCycle is met het hergebruik van gas ook een betere optie voor het milieu. De professionals van DeWarmte in Delft installeren de units zelf.

Bekijk onze waterpompen

DeWarmte team.jpg

Gas besparen met een circulaire douche

Water in een circulaire douche wordt met behulp van ons water terugwinsysteem verwarmd. De warmte van het water dat wordt afgevoerd, wordt teruggewonnen en gebruikt voor het nieuwe water. Dit proces noemen we circulaire warmte. Dit houdt in dat er minder nieuwe warmte wordt gegenereerd en dus dat je minder gas verbruikt. Onze volledig elektrische warmtepomp bespaart je dus een hoop energiekosten. Bovendien is minder gasverbruik beter voor het milieu.

familie fietstocht

Heb je een vraag?

De vier onderdelen

De HeatCycle bestaat uit vier units; de warmteontvanger, de boiler, de pomp en de zak. De boiler staat dicht bij de cv-ketel. We plaatsen de zak en de warmteontvanger van de warmtepomp in de kruipruimte. Nadat de warmteontvanger de warmte uit het afvoerwater heeft gehaald, wordt het gewoon doorgestuurd naar het riool.

Informeer naar onze duurzame oplossingen

Met een circulaire douche bespaar je gemiddeld 600 m3 gas per jaar. Daardoor is jouw energierekening minder hoog en stoot je minder CO2 uit. Wij helpen je graag om je verwarmingssysteem te verduurzamen. Neem contact met ons op en bespreek de beste installatiemogelijkheid voor uw woning.

Fermer la navigation du site
bottom of page