top of page
Dewarmte Logo and Isologo Grey
Meu
Neederlands huis

Onze warmtepomp in je nieuwbouwwoning

Een warmtepomp is eenvoudig te installeren in een nieuwbouwwoning. Dan heb je namelijk nog de mogelijkheid om rekening te houden met de ruimte die het in beslag neemt. Wij adviseren je graag over de beste installatiemogelijkheden. Zo heb je vanaf het begin duurzame warmte in je woning, zowel voor tapwater als voor verwarming.

Bekijk onze waterpompen

DeWarmte team.jpg

Een warmtepomp in je nieuwbouwwoning laten plaatsen

Bij een nieuwbouwwoning is het uiteraard eenvoudiger om een warmtepomp te monteren dan bij een bestaande woning. Je kunt je woning namelijk voorbereiden op de installatie van de warmtepomp. Zo kun je de riolering bijvoorbeeld toegankelijk houden voor de warmteontvanger en de zak van de warmtepomp die in je kruipruimte liggen. Daarnaast kun je er rekening mee houden dat er een boiler en een pomp bij je cv-ketel komen te staan. Op die manier profiteer je van een probleemloze, snelle plaatsing en kun je vanaf het begin gebruikmaken van circulaire warmte.

familie fietstocht

Heb je een vraag?

Verduurzaam direct je woning

Wil jij duurzame warmte voor je woning in de nieuwbouw? DeWarmte installeert graag jouw warmtepomp in je nieuwbouwwoning, zodat je direct gas kunt besparen. Stuur jouw aanvraag naar ons op. Heb je vragen over ons systeem? Gebruik dan ons contactformulier. Ons team in Delft biedt je graag advies en informatie over ons systeem.

Fermer la navigation du site
bottom of page