Dewarmte Logo and Isologo Grey
Meu
Neederlands huis

Een hybride warmtepomp kopen

Via DeWarmte in Delft kun je een hybride warmtepomp kopen en installeren. De HeatCycle verwarmt je woning in samenwerking met de cv-ketel. Dankzij deze twee onderdelen heb je minder gas nodig voor warm water. Dit is beter voor het milieu, maar je bespaart ook op je energiekosten. Dankzij de plaatsing door onze specialisten ben je verzekerd van een goed werkend systeem en kun je direct beginnen met besparen.

Bekijk onze waterpompen

DeWarmte team.jpg

Een hybride warmtepomp kopen en laten installeren

Waarom zou je een hybride warmtepomp kopen en laten installeren? Ons water terugwinsysteem hergebruikt warmte uit je afvalwater. De warmte uit bijvoorbeeld je douchewater wordt gebruikt om je volgende warme douchebeurt mogelijk te maken. Dit proces noemen we circulaire warmte. Via ons bedrijf kun je een warmtepomp kopen en direct laten installeren door onze specialisten. Na de installatie begin je direct met gas besparen en minder uitstoten. Dan zie je vanzelf hoe veel kosten je bespaart.

familie fietstocht

Heb je een vraag?

Onze uitstekende service

Als je bij ons een hybride warmtepomp wilt kopen, profiteer je voor en na het installeren van persoonlijke service. We overleggen graag met je wat de beste manier is om de warmtepomp met terugwinsysteem te plaatsen in jouw woning. Wil je bijvoorbeeld de buitenunit van je warmtepomp in de kelder? Dan bespreken we graag met je of dit mogelijk is. We combineren ons advies en jouw wensen om de best mogelijke installatie te realiseren. Ons team helpt je graag om je huis te verduurzamen op de manier die het beste werkt voor jouw woning.

Plaats jouw bestelling voor een warmtepomp

Wil jij thuis duurzame warmte opwekken? Via ons bedrijf kun je een hybride warmtepomp kopen en laten installeren. Daardoor bespaar je gas en betaal je minder energiekosten. Vul ons aanvraagformulier in om je aanvraag te starten. Als je meer informatie wenst, beantwoorden wij graag je vragen.

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt!

Logo DeWarmte Grey
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

© DeWarmte 2022

 

DeWarmte B.V.

KvK: 77799925

sales@DeWarmte.nl

Molengraaffsingel 12, 2629JD Delft

Fermer la navigation du site