top of page
Dewarmte Logo and Isologo Grey
Meu
Neederlands huis

Hoe kan ik duurzamer wonen?

Hoe kan ik duurzamer wonen en bijdragen aan een beter klimaat? DeWarmte in Delft biedt je een duurzame oplossing aan in de vorm van de HeatCycle. Deze warmtepomp zorgt ervoor dat je warmte uit afvalwater opnieuw kunt gebruiken, zodat je minder nieuwe warmte hoeft op te wekken. Zo verbruik je minder gas.

Bekijk onze waterpompen

DeWarmte team.jpg

Hoe kan ik duurzamer wonen en mijn uitstoot beperken?

Ons doel is CO2-neutrale warmtevoorziening voor iedere woning. Met de HeatCycle komt onze droom al een stap dichterbij. Dit systeem zorgt namelijk voor circulaire warmte: de warmte uit je afvalwater wordt opnieuw gebruikt voor warm tapwater of verwarming. Daardoor verbruik je met dit water terugwinsysteem minder gas. Dat is beter voor het milieu. Ben je nog niet klaar voor een grote investering? Dan kun je bij ons eerst een warmte-unit huren. Zo kom je erachter of onze warmtepomp de juiste oplossing is voor jou.

familie fietstocht

Heb je een vraag?

Benader ons voor informatie

Ons systeem is het antwoord op de vraag “hoe kan ik duurzamer wonen?”. Wil je meer weten of het kopen en installeren van een warmtepomp? Bekijk dan onze veel gestelde vragen. Je kunt ook contact opnemen met onze experts voor deskundig advies en antwoord op de vraag “hoe kan ik duurzamer wonen?”.

Fermer la navigation du site
bottom of page